Reflexológiai kezelés menete

A kezelés előtt kapsz egy kellemes lábfürdőt, amely felmelegíti, ellazítja lábaidat. Első alkalommal egy állapotfelmérést végzünk, mely során végigmasszírozom a lábadon található reflexzónákat, és ez alapján készítek egy személyre szabott kezelési tervet. Érdemes kényelmes, laza ruhában jönnöd, hogy a kezelés közben kellemesen el tudj lazulni. Ha van valamilyen panaszod, fontos, hogy a kezelés előtt egy orvos is megvizsgáljon, mert a reflexzóna masszázs nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot illetve kezeléseket, csak kiegészíti azokat. 

A reflexmasszázson kívül egyéb életmódra vonatkozó tanácsokat is adok (pl. táplálkozással, gyógynövények alkalmazásával kapcsolatban), melyek szintén segítik gyógyulásodat. Fontos, hogy Te is részt vegyél a folyamatban, mert a legtöbbet egy egészségtudatos életmóddal tudsz tenni magadért.

kezelés után kapsz egy reflexzóna térképet, amelyen bejelöljük a számodra fontos zónákat, és az általam bemutatott módszerrel a térkép alapján saját magadat is masszírozhatod otthon. Ez jól kiegészíti a kezelést, növeli annak hatékonyságát.